Saturday, February 25, 2012

The 1st Blogger that opening my new Fibox




Saje nak tukar Shoutmix to Fibox,, tu la tak buat service free lagi, semua orang  kan dah lari 


hehe, ada banyak site untuk free shout-shout ni,seperti Cbox, Fibox dan macam2 lagi la tapi ku 


pilih Fibox, tadi duk tunggu-tunggu jugak lepas pasang new Fibox ni, sape lah yang sudi yang 


rasmi kan dulu, tunggu punya tunggu dalam beberapa hari,jumpa la si adik ni yang shout 


dulu, Zyralleeya, dia ajak join contest nya...





Terima Kasih dik kerna sudi menjadi orang pertama yang shout kat new Fibox ni


Jom singgah dan terjah blog yang cantik ni dan join contest dia

Selamat berblogging!




No comments: