Sunday, February 19, 2012

Minat novel tak?



Anda minat novel tak? Novel melayu apa yang best?

dalam banyak-banyak koleksi novel yang ada dalam rumah ni, saya paling suka dengan penulis Fatimah Syarha. Saya kagum teramat dengan beliau sebab penyampaian dalam berdakwah serta di selitkan juga tip-tips dan hadis-hadis yang menyokong. Sekali-kala ada puisi dalam setiap novel beliau. Tak rugi pon kalau baca.


ni antara koleksi yang saya ada




Waktu kecik-kecik dulu, time sekolah, saya suka sangat baca buku dear yayah ni. Jalan cerita dia agak sempoi dan menarik..Ia banyak mengisahkan kehidupan sekolah berasrama penuh.beselah  dulu budak-budak suka baca diary ni..hehe

ni antara koleksi farihah Iskandar



novel lain yang saya baca tapi biasa-biasa je.
Untuk mengisi masa lapang
Selalu beli novel mesti baca sinopsis/ jalan citer dia best ke tak
Kalau tak best, ermm...tak yah beli





ha, da bercampur aduk da ..



note: tengah tunggu baucer buku utk beli novel2 baru Fatimah syarha///sape yang lom ambik baucer buku lagi? Haha, saya ler tuu...rileksla, tarikh tutup bln 3 kan...lagipon, wat pe nak pergi serbu kedai buku cepat2...sesak nafas tau..=)

No comments: