Sunday, February 26, 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD





Click banner to join


Ha, nampak tak segmen kat atas tu...Tapi segmen ni special sikit tau sebab MD da buatkan button follow da pada sesape yang join segmen ni. Jom kita up kan lagi traffik blog kita dgn join segmen ni.

Jom, tunggu pe lagi, JOM2! Saya tagg semua follower blog ni...

8 comments:

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

Btw, dah follow sini ^______^

mashitah ismail said...

hai (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Pamie said...

datang dari segmen yang sama, group 4 no 53..dah follow kamu :D

SEGMEN TAMBAH FOLLOWER TANPA BLOGWALKING BY MD

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dtg follow kamu..:)tq sudi jenguk kite:)

Putri N@ilofar said...

Thanks a lot to all for visit and follow my blog

lin~ said...

ziarah dari segmen yang sama, group empat.

salam perkenalan (:

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

CikNana said...

follow sini dr group 4,no 6..:)